FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

marți, 19 iunie 2012

Caldura mare, monsher!

Deci da, Boieri Dumneavoastra, e zapuseala la superlativ, aerul conditionat trage din greu si cam fara folos, n-am chef nici sa respir, cutiuta a intrat in vacanta. De fapt n-a intrat in vacanta, mai are, biata de ea, inca 2 zile de mers la scoala, dar n-am cu ce ma lauda, ca mai mult de niste paine unsa, ceva piept de pui si-o leguma nu inghesui in servetelele care, si ele, mai sunt doar 3 bucati, parca ar sti....

Asa ca asteptam cu disperare vacanta, tenisul, mersul la bunici, programul de voie (o ora in plus de somn dimineata haaaaa?), ne uitam cu jind la poze din Thassos si ne decidem greu, fi-miu m-a anuntat ca pana la ziua lui sa nu-i mai dau ciorba calda, doar rece si anume de buruieni.....ce sa mai povestesc, o delasare totala.

Asa ca n-am cu ce ma lauda, am facut duminica supa de rosii cu pastai, dovlecei si alte legume umplute, tocanita de vita cu bere neagra si ceva paste cu sos din carnea tocata ramasa de la legumele umplute (sa dea gaia in ele daca nimeresc vreodata umplutura cate de umplut legume am sau vitavercea...).....dar n-am avut energie nici sa le pozez si, ati ghicit, nici sa vi le povestesc. Va ziceam doar, asa, sa nu credeti ca stau chiar geaba...da nici cine stie ce ispravi culinare nu fac din cauza de caldura si de umblat Teleleeu Tanase ca ne tinem de aniversari si serbari si daca nici in seara asta copilu' meu nu doarme la 9 jumate cred ca maine imi da si 2 palme cand l-oi trezi. A nu se intelege gresit, nu l-a impiedicat nimeni sa se culce devreme, dar n-a vazut nimeni plod sa lase distractia si sa se duca la somn la ora la care trebe, da?

Asa ca nu pot decat sa va urez zile racoroase, timp de stat la umbra si rabdare sa vina vacanta sau sa treaca vara, care s-o intampla mai intai.

Zi frumoasa,Boieri Dumneavoastra!


2 comentarii:

  1. Ai dreptate in ceea ce priveste culcatul devreme.Diana ar fi in stare sa stea toata noaptea si sa se joace cu copiii in curte,cica-i mai bine si mai racoare.Si dimineata cand vreau sa o trezesc incepe balciul.Da mult o fost,putin mai este,si pe urma liber la distractie.
    Numai la gandul ca ce-i mai rau abia acum incepe(ma refer la canicula),si imi vine sa fug in lume.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca aveti curte. Mie deja imi vine sa vand tot si sa ma retrag in munti. In muntii dintr-o tara nordica, eventual :))

      Vai si ce ne mai vaitam asta iarna de frig.....Asa e omu, vesnic nemultumit.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...