tag:blogger.com,1999:blog-5641615762556432441.post3293402506981032706..comments2024-02-24T11:21:51.540+02:00Comments on Tocana de Cuvinte: Ciorba, pastravi, curcan cu legume...nu neaparat in aceasta ordineSmarandahttp://www.blogger.com/profile/11155097794977862118noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5641615762556432441.post-10642454736300651212013-02-01T17:13:03.037+02:002013-02-01T17:13:03.037+02:00Multumesc de sfat insa ... nu-mi plac ierburile ar...Multumesc de sfat insa ... nu-mi plac ierburile aromate congelate. :) De la telina congelez numai radacina si tijele, frunzele le usuc. La fel usuc si busuioc, cimbru, salvie, menta, oregano, marar.....numa cu leusteanul n-am fost pe faza anul asta si tare-i rau. <br />We frumos si tie Smarandahttps://www.blogger.com/profile/11155097794977862118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5641615762556432441.post-15413051881253512082013-01-31T19:24:05.655+02:002013-01-31T19:24:05.655+02:00Ma tot gandesc la ciorba ta dupa ce-am citit cate...Ma tot gandesc la ciorba ta dupa ce-am citit cate bune ai pus in ea. Si totul a fost cum a fost pana acum citit si de zeama de varza! Ciorba buna tre' sa aibe si zeama de varza pe care si eu ca tine, o beau goala (asta cand am norocul sa primesc de la cineva ca eu n-am unde sa tin varza murata :( ).<br /> De ce nu pui la congelator cum ai facut si cu telina, leustean? Eu am tocate si puse in pungulite sau mici caserole in congelator, pe timp de iarna, telina, marar, leustean, patrunjel.Nu sunt ele cu aroma aia proaspata ca atunci cand le iei din gradina sau de pe piata dar decat nimic...iarna e bun si asa.<br />Pestele,mi-a suras iarasi cand l-am vazut. Bun trebuie sa mai fi fost ,bun,bun.<br />Un sfarsit de saptamana cat mai placut.Bucate Apetisantehttps://www.blogger.com/profile/16578357878728253108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5641615762556432441.post-746959035872802432013-01-24T11:44:15.972+02:002013-01-24T11:44:15.972+02:00Daaa, sa stii ca mirosea bine ciorbilica. O sa cau...Daaa, sa stii ca mirosea bine ciorbilica. O sa caut si niste ardei iuti prin piata, sa fie tacamul complet :). PupamSmarandahttps://www.blogger.com/profile/11155097794977862118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5641615762556432441.post-55582755560177037292013-01-24T11:37:03.530+02:002013-01-24T11:37:03.530+02:00La felul in care arata pastravul ala , ma faci sa ...La felul in care arata pastravul ala , ma faci sa ma apuc sa mananc si eu peste!<br />May femeie , ciorba ta de coaste miroase pana aici...bestiala...bestiala!<br />Carnea de curcan...e faina , dar o prefer cand chiar e musai!<br />Sa va fie de bine...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5641615762556432441.post-70993259186602563042013-01-24T09:15:31.445+02:002013-01-24T09:15:31.445+02:00Ihi, hraneam un cartier fara probleme. Ihi, hraneam un cartier fara probleme. Smarandahttps://www.blogger.com/profile/11155097794977862118noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5641615762556432441.post-72577398309355721372013-01-24T08:58:55.444+02:002013-01-24T08:58:55.444+02:00Cu ce ai adunat tu si ce am adunat eu, faceam o ca...Cu ce ai adunat tu si ce am adunat eu, faceam o cantina de leftovers. Pardon, tapas :))Anonymousnoreply@blogger.com