In bucataria mea, ca sa fac in ciuda ploii si deprimarii de afara, miroase a brutarie, mere, scortisoara, cuisoare, caramel, usturoi, rozmarin, marar si otet balsamic. Cine ghiceste meniul de la pranz? :D. Hai, va mai dau 2 indicii: orez si legume (la abur).
Cine se apropie macar, cat de cat, are un premiu surpriza. Chit ca nu e toamna si sezon de conserve, asta mi-e inspiratia, in acord cu vremea de afara: 3 borcane cu bunatati, prin tragere la sorti, din camara Smarandei.
A, termenul: pana maine la 12.
We cald si confortabil in casa, Boieri Dumneavoastra!
Cine se apropie macar, cat de cat, are un premiu surpriza. Chit ca nu e toamna si sezon de conserve, asta mi-e inspiratia, in acord cu vremea de afara: 3 borcane cu bunatati, prin tragere la sorti, din camara Smarandei.
A, termenul: pana maine la 12.
We cald si confortabil in casa, Boieri Dumneavoastra!
Ma dau batuta...am o banuiala de peste si zic pas...dar tot asa , am o banuiala de placinta cu mere....unde iar zic pas , de la scortisoara...:))))
RăspundețiȘtergereTe pup si spor la treaba!
Cu merele te apropii nitel, dar nu e placinta ;) Peste chiar deloc.
ȘtergereWe placut in continuare!
Sa fie o tarta tatin??
RăspundețiȘtergereIn rest, merg si eu pe peste. Dorada, pastrav... Sau mielut?
Uf, nu ma pot hotari...
Oricum, sa aveti pofta si o duminica frumoasa!
Nu e tarta, ca dupa ce am calit merele m-am trezit ca n-am faina in dulap si nici aluat in congelator.
ȘtergereCu mielutul e cald-cald-cald spre fierbinte! :)
We placut !
Gata, s-a inchis. A fost asa:
RăspundețiȘtergere- cotlete de berbecut la tigaie (marinate in diverse printre care si rozmarin)
- legume la abur cu sos de iaurt, usturoi si marar
- budinca de orez cu mere si zahar ars (de aici scortisoara).
Retetele si pozele in curand.
V-ati apropiat destul de tare amandoua, asa ca zilele urmatoare expediez premiile. Astept adresele pe mail si preferintele. La Ana stiu ce-ar merge ;)
Va pup, merci de atentie si we placut in continuare