FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

miercuri, 17 septembrie 2014

pai?

Cre ca toti parintii, in special cat asteapta un bebe, dar si in primii ani ai copilului, aud o multime de legende/idei/teorii despre cum sunt/ se fac / se cresc / se educa odraslele. Ca fetele is mai cuminti si se cresc mai usor (zaaaau?????), ca sunt mai linistite si mai harnice (iar zic, zaaaau? La varsta asta Vizigotul mergea deja, Ghemotoaka e puturoasa si nu doreste), ca sunt mai usor de educat.... etc. Ca io am o tzafnoasa cu nervisori sprintari care deja tipa la mine daca nu i se face pe plac nu mai povestim, ca sper sa am rabdarea necesara sa o cresc fara istericale.

o legenda dintre toate cele, insa, e cat se poate de adevarata. Aia cu fetili si taticii. Pai stau io cu ea permanent de 2 zile, ca sotu e delegat (nu de legat? Sa ne intelegem, ci doar in delegatie)... stau io dupa fundul ei, zic, de 2 zile si adineauri la leagane in parc o strig dulve Maaa-iaaa!

Si ea imi raspunde la fel de dulce cu ochii pierduti in zare: Taaa-taaaa!


 Taaa-daaaam !


repet experimentul si obtin acelasi rezultat.

Pai?????

2 comentarii:

  1. Of ce dragalasa este ! Poate ii e dor de tati ei. :))
    Oricum esti o norocoasa , ca ai si baiat si fata.Eu asa zic ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar ii e dor de tati. Aseara s-a intors si ziceai ca e batuta in cuie de umarul lui, Doamne Feri sa vrei s-o iei de acolo ca-si infigea si dintii, sa se fixeze mai bine.
      Da, ma simt norocoasa :)

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...