Este, cred, unul dinte cele mai rapide feluri de mancare si se improvizeaza rapid. Nu e nevoie decat de carnati (e bine sa fie unii mai uscati-afumati, nu proaspeti), cartofi, sare si rozmarin.
Se pun cartofii la fiert in apa cu sare. Cat timp ei se fierb, se frig carnatii intr-o tigaie de teflon, fara ulei, fiindca-si vor lasa ei ceva grasime. Cand cartofii sunt fierti respectiv carnatii rumeniti pe toate partile, se pun cartofii peste carnati, se amesteca sa se mozoleasca de rumenitura lasata de carnati, se adauga rozmarinul, se mai amesteca nitel si tadaaaaaaaam, gata masa!
Merg de minune cu o salata de muraturi. Sau de varza acra. Si o bere rece (mai ales daca-s carnatii picanti).
.... dureaza mai mult sa scrii reteta asta decat s-o prepari, Boieri Dumneavoastra........
Se pun cartofii la fiert in apa cu sare. Cat timp ei se fierb, se frig carnatii intr-o tigaie de teflon, fara ulei, fiindca-si vor lasa ei ceva grasime. Cand cartofii sunt fierti respectiv carnatii rumeniti pe toate partile, se pun cartofii peste carnati, se amesteca sa se mozoleasca de rumenitura lasata de carnati, se adauga rozmarinul, se mai amesteca nitel si tadaaaaaaaam, gata masa!
Merg de minune cu o salata de muraturi. Sau de varza acra. Si o bere rece (mai ales daca-s carnatii picanti).
.... dureaza mai mult sa scrii reteta asta decat s-o prepari, Boieri Dumneavoastra........
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu