FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

duminică, 16 mai 2010

Salata de varza cu castraveti si marar

Salatele nu se fac dupa retete. Salatele se fac, in primul rand, dupa idei si, in al doilea rand, dupa disponibil. Adica dupa ce-ai prin frigider. De exemplu, pornind de la ideea de salata de varza, am mai cules de prin frigider  castraveti, ceapa, mar verde, marar si cele necesare dressingului, adica sare-piper-otet-ulei si-a iesit ce vedeti in continuare:




Se pun manutele sa toace castravetele.






Se taie varza si se toaca marunt. Se spala marul,






ceapa







                                                   si mararul,






se toaca si se tzipa impreuna intr-un castron.



Se asezoneaza cu sare, piper, otet si ulei si gata minunea! Proaspata, aromata si numa buna langa o friptura de orice fel!

Aspectul usor "bronzat" este din cauza otetului, c-am folosit de cel balsamic. Daca preferati, folositi otet simplu din vin sau otet de mere si amestecul va fi mai ... luminos!

Pofta mare si inspiratie la salate, Boieri Dumneavoastra!

2 comentarii:

  1. Pan' la mine miroase mararul ala... a tare bun , a aromat...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dintre toate ierburile si buruienile pamantului, mararu' e shef!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...