FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

luni, 19 iulie 2010

Week-end....perlat :)

Dupa cum probabil (si foarte corect ) ati observat, in ultima vreme m-am cam lenevit cu gatitul si povestitul. Raspunsul la nedumerirea cititorului este simplu: artistul fara spectatori fooooarte rar presteaza asa, de amoru' artei. Tanarul meu isi petrece vacanta la bunici, asa ca noi ne petrecem vara in proportie de 5:2 intre Bucuresti si Buzau. Trag nadejde sa nedreptatesc, cat de curand, 5-ul in favoarea 2-ului, dar nu stiu de-mi iese. ... ... ...

Asa ca da, dupa un we vizigotesc, m-am intors, evidement, cu perle.....

Continuarea....don't worry
Seara, story time cu Rahan. Sunt la curent cu pataniile astuia mai rau decat eram, pe vremea impuscatului, la curent cu peripetiile Mihaelei din austerul desen animat de la ora 19.....No, si citeam eu cu nadejde benzile desenate, cu atentia treaza si vioaie sa si explic de toate sa inteleaga auditoru'. Si numa' ce-l vad ca incepe sa se frichine si sa se foiasca. Mai in gluma mai in serios il apostrofez: Mai, stai potolit, ce, ai emotii ca pateste Rahan ceva? Se descurca el!
Raspunsul (usor placid): Mami, stai linistita! Nu pateste nimic ! Ca apare revista si saptamana viitoare, au zis la televizor!

Porumbul fiert
Cand suntem cu totii, parinti si bunici, avem o ciudata si inevitabila tendinta sa stam toti cu gura pe copil. Asa se face ca la sfarsitul mesei, cand s-a servit porumb fiert si Vizigotul a declarat ca "ala nu e desert, ca desertu e dulce", ne-am apucat fiecare sa laudam porumbul...ce bun e el si in cate variante poate fi mancat. Unu ca e bun cu sare, altu ca sa vezi cum e cu unt, altu ca cu miere....ce era la gura noastra....Din nimic s-a mentionat si faptul ca vacile (?!?!?! care, repet, habar n-am cum au intrat, ca vacile, in discutie)....ele, vacile, deci, mananca foaaaarte cu placere porumbul, atat ciocanul de porumb cat si boabele, iar cand prind un porumb d'asta crud is disperate de tare ce le place.....In fine, era un delir total intr-u laudarea dietei vacilor care, cum ziceam, mancau porumb cu maxima placere si pofta.....
Delir din care ne-a scos, ati ghicit, al mai mic si mai lucid, zicand:
"aha....am inteles....si? care-i treaba? daca mananc porumb o sa dau lapte sau ce?"

2 comentarii:

  1. Ha, ha, ha...dastept vizigot ai!!!Pupa-l tot!
    Cat priveste publicul, daca nu faci reclama, esti mort! Asta e legea in showbiz, da' si in blogosfera.
    Daca vizitezi, esti vizitat, daca vei comenta, vei primi comentarii. Cel putin de la oamenii cu bun-simt;-)
    O zi faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Liana, stiu. Ca-n orice domeniu, relatiile si relationarea sunt totul. Insa, uneori, daca lipsa de timp se combina cu lipsa de chef .... rezultatul e dezastruos :))
    Asteptam vremuri mai bune.
    Multumim de urari si aprecieri, o zi faina si tie!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...