FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

joi, 24 aprilie 2014

Ciudatenii bebelushesti 1

Ca trebuia sa incep sa ma laud si cu fii-mea, nu doar cu perlele Vizigotului, nu? Oricum Ghemotoaka seamana atat de mult si atat de putin cu frate-su incat nu ma plictisesc deloc-deloc. Iar cine isi inchipuie ca mai tine minte toate detaliile de cand si-a crescut copiii, daca asta s-a intamplat acu mai mult de 5 ani, ori minte, ori am eu o problema cu mama roza...Ori ambele.
Pe scurt, zau daca mai tin minte mare lucru de cand il aveam pe Vizigot cat Ghemotoaka. Dar despre asta cu alta ocazie.....

Donsoara noastra se face din ce in ce mai mare. S-a intors pe burta cam la fel ca frac-su - adica prea devreme. A inceput de-a busilea cam la fel ca frac-su - tot prea devreme :)). A, de stat in fund? La fel ca frac-su, adica n-are chef. La ce sa stai in fund cand harsti te poti intoarce pe burta si io-te ce-ti ridici capu ca popandaul, fixezi tinta si o iei tarash pe coate incolosha.... In ultimele saptamani, a devenit gagica mai dinamica. Fiindca avem patutz de lemn, incep munca de convingere cu ta-su: Barbate, ne trebe tzarc! Unde-l punem, femeie, nu vezi ca mai avem putin si ne mutam noi sa le facem loc lor, ai innebunit, zau asa, acu vrei tzarc. Barbate, ne trebe tzarc, pai sa n-aiba fata posibilitatea sa-si exerseze motricitatea (nu, nu m-a pleznit cand am inceput cu termenii stiintifici, doar se uita blazat la mine).
Buuuun, a capitulat intr-un final si mi-a cerut, evident, o lista de optiuni. Eu hop tzop, aveam lista facuta, tzarc ieftin, 1m/1m, strangubil, adica stii, putem sa-l luam si la mare, sa nu doarma fata cu noi in pat si sa nu ducem grija ca cade din pat, cand doarme.
Mai tragem o tura de market survey ca i se parea ca e prea mic si prea scump, il conving ca ala e cel mai mare si cel mai ieftin si gata, luam tzarcul.
In primul rand ca 1 m patrat e muuuult mai mare in realitate decat in teorie. Mult mai mare. De unde eu vizualizam fericita situatia in care tzaca-paca, mut tzarcul cel usor si usor strangubil pe unde am treaba prin casa, aiurea, e mare cat o zi de post, si greu de montat. Ma rog, nu greu, dar nu chiar asa simplu. Nu mai zic ca ne-am invartit pe langa el ca neanderhalienii vro 3 ore pana am renuntat la mandrie si rusine si am sunat vanzatoru sa ne zica ce si cum se monteaza ca ne dadea cu virgula.

Buoooon, avem tzarc. Pe care cand vin mosafirii il strangem, ca ocupa inutil 1 din cel 18 mp ai sufrageriei, si asa vitregita si inghesuita. Dar Ghemotoaka mea ce-mi face? A???? Cineva????

Pai nu, ca nici n-aveti de unde sti. Ghemotoaka mea, deodata, incepe sa stea in patutz fara sa urle. In tzarc zici c-o pici cu ceara. Da, am trecut prin toate metodele de acomodare, nu mai e nou, miroase a casa noastra, are de toate in el, am pus-o si obosita si odihnita, si cu d;alea si cu d;alea...neeee, ei deodata ii place in timpul zilei in patut, se munceste si se agata de aparatoarele alea de zici ca are norma si tre s-o dea gata. Sta acolo si juma de ora la munca, fara vreo jucarie, fara nimic. Boncaluieste, munceste, geme, trage, impinge, cade, nu urla, se ridica, si repetir.....Daca-i arunci o privire se pune pe zambit circular: a? ma vezi?

Si, evident, vocea ratiunii a inceput sa se auda: pai da, c-ai vrut tu, ca stii tu, na, acu ce facem cu el???? (cu tzarcu adica ) ......

2 comentarii:

  1. Ei na si cu tine acu, s-o gasi vreu prieten cu copil, sau stai nitel se infiinta OLX, si faci bani pentru cine stie ce traznaie o mai trebui pentru urmatoarele luni: ham, bicicleata etc. Pana atunci sa fiti sanatoase sa duceti distractia mai departe. Va pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eii, eu oricum o tin pe a mea, il luam la mare pe post de patutz de voiaj.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...