FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

Despre Tocana


V-ati gandit vreodata (serios si pe indelete) la expresia "am intrat in randul lumii"? Adica lumea are un rand din care tu lipseai pana acum...probabil de aici exprimarea aia cu "unitate in diversitate". Suntem unici, fiecare in felul lui dar, sa fim seriosi, trebuie sa fim, cumva, toti la fel


Asadar....m-apucasem de scris postarea de inaugurare intru justificarea intratului meu in randul lumii. Randul lumii bloggerilor, bineinteles! 

N-as putea spune foarte repede sau foarte usor la ce ma pricep. Si eu, ca absolventul roman, la toate si la nimic. 

Insa

Sa gatesc si sa scriu randuri ce aduc zambetul pe buze mi-a iesit intotdeauna. Si-n asteptarea momentului cand am sa deschid un restaurant cum nu mai e altul (nonconformismul ridicat pe cele mai inalte culmi) sau cand voi publica o carte de retete practice despre cum sa gatesti fara reteta....mi-am zis sa intru in randul lumii. Caci, sa fim seriosi, cine mai citeste azi o carte .... eu da, si-as fi fericita sa aud ca si altii-s la fel de demodati. 

V-astept, asadar, cand aveti timp, pe aici. O sa va povestesc ce-a mai gatit Smaranda (care gateste de drag de familie, de plictiseala, de placere, de depresie ....) si la ce s-a mai gandit Smaranda in timp ce gatea. Daca aveti in frigider 3 pulpe de pui si un kil de branza, dati o tura pe aici...s-ar putea sa va vina vreo idee despre ce sa incropiti cu ele, iar finalul sa fie o masa delicioasa. Sau macar sa va umfle rasul citind povesti scrise cu haz de necaz, ciuda de ghinioane, chef de viata sau stress total.

Un gand bun de la Smaranda, Boieri Dumneavoastra! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...