FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

duminică, 7 martie 2010

Artizanat de criza

De criza de inspiratie, nu de criza "aceea", ca n-am de gand sa scriu despre ea. Vorba unui prieten care, intrebat fiind cum sta cu criza a raspuns sincer: Super, face sefu' cate una in fiecare zi!.....
Deci nu despre criza aceea e vorba ci despre criza mea de inspiratia intr-ale decoratiunilor interioare. In decembrie am mutat biroul din vechea locatie si, cand ne-am vazut instalati, cu toate cele puse prin dulapuri, reteaua trasa, centrala telefonica setata s.a.m.d.am realizat ca......biroul e la parter si vizibilitatea din strada extrem de buna. Cu putin efort, poti citi din strada ce scriu la laptop.

Jaluzele orizontale nu voiam sa pun ca se umplu de praf mai repede decat poate menajera sa le spele. Cele verticale au un mare defect: nu pot fi spalate. Adica pot fi spalate dar nu la masina deci in mod automat se rareste prestatia. Si eu's mare dusman al prafului, care acasa imi spal perdelele saptamanal...nu, nu va oripilati, le spal si le pun la loc in secunda 2, nu stau sa le calc, aceasta activitate fiind al doilea dusman personal al meu, dupa praf...Si uite asa dezbateam eu cu mine problema...ar fi mers niste perdele dar....ce material, ce culoare si cum sa fac sa arate de business nu de locuinta....

In acest mod m-a prins primavara (ok, luna martie) cu hartie alba in geam. Norocul meu a fost vizita unei prietene (salutam, Doamna!) care mi-a dat ideea cum sa transform improvizatia in artizanat cu tenta ecologica (materialul fiind hartie de ambalaj reciclata...sau cel putin asa mi-a spus librareasa....).

Asadar, cu o coala de hartie de ambalaj, un pic de banda adeziva si un carlig de rufe (din lemn, bineinteles), iata  ce a iesit:

Sau cu ambele jaluzele ridicate:

In biroul vecin, colega mea le-a strans altfel...alt  om, alte idei ;)

Primavara frumoasa, Boieri Dumneavoastra!

Un comentariu:

  1. Ar trebui să adaugi în obiectul tău de activitate şi confecţionarea de obiecte hand made.:) Sunt super faine si originale. Şi unde mai pui că sunt şi eco.

    Cu drag,Adele
    www.noaptebunacopii.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...