FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

joi, 3 mai 2012

Cutiuta ieri si azi

Ieri am fost in vrie, n-am scris, dar recuperez. A fost asa: sandvis din felii de paine integrala, unse cu unt, felii subtiri de babic si felii de castravete plus o ciocolatica mica si un mar verde.

Azi tot sandvis, dar din felii de paine alba, unse cu crema de branza, fasiute de piept de pui la gratar si rondele de praz. Desert cateva bucatele dintr-o prajitura greceasca asemanatoare cu baclavaua, de-am facut-o aseara (va povestesc mai tarziu ce si cum).

S-aveti joi frumoasa, Boieri Dumneavoastra! 

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. daaaa, ne straduim! Azi am primit si-un feed back, adica o pofta: muschi de pui (auzi, muschi de pui...) cu crema de branza si ardei, Mami, da sa fie ardei de ala rosu si duuulce!
      ...imi ploua si mie in gura, asa de gura plina avea cand explica!!

      Ștergere
  2. Hai cu baclavaua...e cu foi de placinta?

    In rest ...stau si ma minunez cum de il convingi pe viziogt sa haleasca bunataturile de la pachetel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hihih o sa ai o supriza cu baclavaua :D. Vizigotul e usor de convins ca l-am stimulat de mic sa fie gurmand, asa ca acum nu prea mai sunt probleme.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...