FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

marți, 28 iunie 2016

Thassos, ziua 1

Si, vorba Vizigotului, dupa un an de asteptare am ajuns, in sfarsit, la "acasa de concediu". Dupa 3 ore de drum Polichronos-Keramoti, plus aproximativ 45 minute pe feribot, am luat drumul spre Skala Potamia. Cu o oprire, desigur, in Panagia, la rotiserie. Pui rotisat, ciolan de porc, cartofi prajiti si mate de miel. Deja e ritual ca in prima zi se iau astea la pachet si se mananca pranzul pe terasa.
Dupa care, desigur, desertul: cornul abundentei de la cofetaria de vis a vis. 
De bucurie ca am venit Thassosu' ne-a intampinat cu o ploaie torentiala ce a transformat strada in apa curgatoare. Asa ca am prea putine poze din aceasta prima zi. 
Studiourile Arion, unde suntem cazati, arata la fel de impecabil ca intotdeauna. Curatenie ireprosabila, dotarile stiute, toate la locul lor....suntem la a 5 a vacanta petrecuta aici si am simtit un foarte acut si placut sentiment de " acasa" cand am parcat masina in curte si am inceput sa punem toate la locul lor. Ca da, deja au un loc al lor, suntem obisnuiti. 
Spre seara am dat o tura prin targ doar asa, sa avem ce face daca tot nu am facut baie. De maine speram la vreme frumoasa si zile de plaja. Si eu la poze multe si frumoase.

Noapte racoroasa, Boieri Dumneavoastra!

2 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...