FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

duminică, 30 aprilie 2017

Day 2, adica duminica. Tot Mera Resort. Dar soare.

Azi a fost soare si cald. Micul dejun bufet suedez, ok per total, cafeaua la discretie, f buna. O scurta plimbare pe plaja.
Dupa care am pornit spre Paradis Land, in Neptun. E parc aventura, bucuria copiilor mari (si a taticilor curajosi/inconstienti, dupa caz). A, sa va arat si hotelul in bataia soarelui. 
Faina distractia la Paradis Land. Trasee diferentiate pe grupe de varsta/inaltime, zona faina, e si un bar unde au cafea buna si selectie de ceaiuri, toalete curate. Pt cei mici carora traseele le sunt inca inaccesibile e si un loc de joaca. Pimpesa l-a folosit cu sarguinta, si a rupt si un adidas de atata sarguinta. V-am zis ca e traditie in familie sa fim nevoiti sa ne luam de incaltat pe unde ne ducem? Ma duc eu la Bari gravida cu Pimpesa, mi se umfla picioarele, vin cu pantofi noi din Italia? Vin! Mergem la Malmo, pe Matei il strang ghetele, i le dau pe ale mele, vin cu ghete noi din Suedia? Vin! Ce, Pimpesa sa nu vina cu adidasi noi de la Venus? Asa ar trebui, dar am plecat o tura Neptun-Jupiter-Saturn-Venus, nimic. Trist pustiu si deprimant, hoteluri vechi, unele in paragina, doar 2-3 deschisr de 1 Mai, magazine nici atat. 
Poze de la Paradis Land nu am sa va arat ca-s toatebcu personaje, dar credeti-ma pe cuvant, daca aveti drum prin Neptun merita o distractie de jumatate de zi.

Dupa care ne am intors la hotel pt pranz si somn. Mai va povestesc mai incolo.

Duminica placuta in  continuare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...