FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

miercuri, 20 aprilie 2011

Despre neastampar, cadouri, datini de Paste si alte alea.....

Va mai povesteam eu mai deunazi, Boieri Dumneavoastra, despre talentu de a vorbi fara sa gandesti nainte.....talent care, ocazional, ma copleseste!

Asa m-a coplesit astazi cand, il loc sa las copilul in treaba lui sa faca ornamente de Paste din hartie (la care contribuiam si eu cu descarcat, printat, colorat, etc) n-am avut de lucru si am sugerat ca, in loc de cosulete de hartie, desenate adica, sa cumparam cosulete de nuiele. ....

Ei da, dar in cosuletele alea de nuiele ce punem? ....m-a intrebat bietu' copil, pe buna dreptate. Paiiiii......o dau eu cotita, ce vrei tu?

Si dat fiind ca se apropie Pastele, cam ce credeti c-a vrut? Oua rosii, normal. Dat fiind ca vom petrece sarbatorile la bunici, nu planuiam sa fac cele necesare. Acuma planuiesc, ca daca taceam.....

Asa se face ca acum cojim (mai mult el, ca eu am de lucru cu un dead line nepasator la faptul ca minorii au vacanta ), asa cum am facut anul trecut, fro 3 kile de ceapa rosie. Dragu de el, vorbaret cum il stiti, s-a descurcat de a capatat si-o punga de coji gata cojite de la dna care ne-a vandut ceapa.

A, si asta nu e destul....in drum spre casa ma trezesc iar vorbind: auzi, da ce vrei sa mai pui in cosulete, in afara de oua?
- a, pai briose facute de noi, ce zici, ar fi bine?

I-am zis ca da, e bine. Asa ca daca pana acum n-aveam timp sa fac oua rosii, acu n-am timp sa fac nici briose ! Da' guess what? Oricum am sa le fac!

Spor la treaba, Boieri Dumneavoastra!!

3 comentarii:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...