FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

miercuri, 26 noiembrie 2014

Miam-miam-miam (mmmmmmmmmmm)

Nu, nu e o postare cu mancare.

Multi dintre cei apropiati (sunt convinsa ca din dorinta sincera de a fi de ajutor) au incercat sa o indemne pe fiimea sa manance facand mmmmm sau miam-miam cand ea mananca, clatinand in acelasi timp din cap. Lucru total inutil, indraznesc sa spun, fiindca diva mea cand are chef sa manance, mananca iar cand nu, evident, nu, poti sa plescai cat vrei ca o doare la scutec.

Rezultatul este ca dupa primele 1-2-3 linguri de mancare se hatzana Ghemotoaka in scaunul de masa mai ceva ca Ray Charles in fata pianului. Daca i-as pune ochelari de soare, muzica adecvata si mi-as pierde mintile sa urc filmarea pe youtube cre c-as face bani grei cu ea.

Ca sa compenseze senzatia de usoara enervare care m-apuca din cauza ca nu se mai dezbara de obiceiul asta, a inceput sa imite si lucruri utile: aduna toate textilele pe care le gaseste prin casa si le poate cara si le duce la cosul de rufe murdare. In special alea care nu-s la locul lor obisnuit. A, ce face cu alea pe care nu le poate cara? Pai bombane si chiraie la cine-l prinde sa faca asta in locul ei, ce credeati? Si nu ai decat 2 solutii: ori faci ca ea ori pui haina aia la loc. S-ar putea chiar sa iasa ceva bun dintr-asta :)).
Singura dilema care-mi ameteste neuronul deja traumatizat este urmatoarea: de ce-o fi strangand numai haine iar jucariile ei poa sa acopere podeaua si nu o deranjeaza ca-s imprastiate. Hmmmmmmm.... Sau ca sa fiu in ton cu inceputul postarii: mmmmmmmmmmmm.

4 comentarii:

  1. Pai jucariile sunt sfinte....ce te tot gandesti tu acolo?Nimeni nu i le ia , nu se randuiesc si trebuie protejate!
    Tu marcheaza pe fata strangareata si fa ordine in batatura...profita de momentele astea , ca nu s emai intorc...iti zic io!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba se mentin ca am esperenta de la ala mate. Ie de la zodie. Ce nu e la locu lui, nu ie la locu lui si gata!!!!!
      Ulgima faza misto e ca noaptea pe la 3, cu febra 39 in brate la mine, transpirata toata, fii mea bombanea ca mi am aruncat sosetele pe parchet in mijlocu camerei si, bien sur, nu era locul lor acolo!!!! A trebuit ca iunitul ei tatic sa se extraga din pat sa adu e ciorapii a sa poata dormi fata....

      Ștergere
  2. Sper ca e bine acum , harnicuta voastra!

    Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine, multumim. A fost un virusel de raceala, 2 nopti de febra si gata, a fost ca noua.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...