FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

sâmbătă, 14 august 2010

De ce sahul si tablele au aceeasi cutie?

 Sedeam eu miercuri dimineata (adica nu tocmai sedeam, eram intr-un tren in mers ceea ce inseamna ca de fapt mergeam….) si ma intrebam: cum poti, frate, sa te apuci sa joci table intr-un tren? In compartiment! Intercity clasa 1, care are compartimente d’alea mari, cu zeci de scaune. Comode, ele, scaunele. Comod si trenul, curat, civilizat, spatiu (destul de) suficient, ai si prize pentru laptop, adica poti sa lucrezi cu mare spor pana la destinatie….
Pe scaune, o suma de cetateni cuibariti care de care mai comod, unii cu copii in brate sau alaturi, incercand – era in jur de 7 dimineata – sa adoarma. Sa stea comod. Sa citeasca. Sa se gandeasca la ale lor. Despre ‘ai de se chinuiau sa lucreze nu mai zic….

Eh, spre ghinionul tuturor, 2 dintre acesti toti cetateni erau fani ai jocului de table. Am calatorit de la Bucuresti la Craiova in sunet de zaruri! Si-am zis bogdaproste ca n-am eveniment la Timisoara  ca le faceam cutia de table guler! Mi-am pus castile in urechi…..dincolo de Pasarea Colibri, tot zaruri se-auzeau……

Ma intreb de ce sahul si tablele au aceeasi cutie? Pe ce considerente?
….sunt extrem de fericita ca Vizigotul a invatat sah in vacanta asta …..

6 comentarii:

 1. Sunetul rotilor de tren a fost clar acoperit de zaruri.
  Daca veneai la Timisoara, te faceam si eu o tabla ;-))))

  RăspundețiȘtergere
 2. Si tu, Brutus? :))

  Pai vin, da-n novembre' ;) Vorbim!

  RăspundețiȘtergere
 3. draga doamna, ia ziceti, vreunul dintre "chibiti" le-a atras atentia ca deranjeaza?

  aaa, nu? in cazul acesta nu trebuie sa va plangeti...

  RăspundețiȘtergere
 4. Ba, le-a atras. Au raspuns frumos ca daca vrei sa dormi, stai acasa. Iar daca nu vrei sa dormi, cum adica te deranjeaza zgomotul?

  No comment!

  RăspundețiȘtergere
 5. vezi daca nu spui toata povestea?

  pe mine, pentru fazele astea, m-a invatat un prieten bun de-al nostru, al amandorura, faza cu "jbang, un cap in gura" :))))

  RăspundețiȘtergere
 6. hehe...suna bine 'jbang un cap in gura insa a fost o situatie din aia in care te consolezi cu ideea ca...cel mai destept cedeaza.....

  RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...