FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

joi, 24 mai 2012

Cutiuta de joi

Da, joi si ploua cu spume. Clar e un descantec la mijloc, care-o fi fost disperat de seceta si-a zis da Caloian si Paparude?

Azi mai in viteza ca ieri am fost in excursie (nu ne-a plouat, ieeeeee) ceea ce explica si chiulul de la cutiuta, iar azi recuperam.
A fost asa: paine alba unsa cu unt, sare si piper negru, felii de piept de pui la gratar, marar ca din snop, adica ramurele, nu tocat, si felii de ardei gras rosu. Caci, se stie, e bun si dulce.
In plus, doua ciocolatici de la kinder si un mar.

Spor la trebi, Boieri Dumneavoastra! Si inarmati-va cu umbrele si rabdare.

5 comentarii:

  1. Infulec tot din cutiuta,prea este bun.
    O seara buna!


    P.S. Am sters pentru ca am scris aiurea un cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ti-a mancat si mararul?
    Cred ca e primul copil de care aud ca mananca .
    Majoritatea nu se uita la nici o leguma dar mai la marar.Ma gandesc ca nici eu pana la 19 ani nici nu vroiam sa aud de el cand am fost la mare unde aveam masa inclusa si toate felurile de mancare aveau marar :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, l-a mancat. Dealtfel paste cu placere cam orice verzitura, mi-e drag de mor de el cand il prind prin gradina bunicilor rumegand la smocuri de marar, patrunjel sau, ultima data, frunze de fenicul (pe alea nici eu nu le-as manca....).
      Nu ascund ca-s foarte mandra de el (si modesta, se stie) ca are astfel de preferinta, dar si de noi ca am reusit sa-l educam asa.
      Ce imagine mai frumoasa decat sa te lupti cu propriul copil in timp ce-ti fura cu pumnul legumele tocate pentru ciorba? :)

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...