FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

sâmbătă, 25 iunie 2016

Ziua 2: pe langa casa. Adica pensiune.



Azi a fost program lejer. Am mers la plaja aferenta proprietatii unde ne-am cazat, am facut o ciorba radauteana si o mazare cu carne de porc pentru pranz,
am dormit de pranz (sarbatoare!!!), seara au facut barbatii gratar "cu de toate"....nu prea am ce povesti. Doar ca am aflat ca se face curat doar la 5 zile (am solicitat sa fie, totusi, la 2-3 zile, si s-a acceptat.

Altfel nimic de raportat. Plaja, baie, relaxare, gratar, zbenguiala de copii, vin, bere, relaxxare.

Aici am pozat o muscata inalta cat mine, crescuta bine merci in pamant, plina de flori. Jucariile-s puse la dispozitie de stapana locatiei.


 Aceeasi muscata, din alt unghi:



Gratarul:




Curtea:




Leandrul alb de la pompa unde ne spalam sa nu bagam nisip in casa:





Si diverse poze:



2 comentarii:

  1. Misto locatia! Ai bucatarit....bre , nu iei pauza si de bucatareala? :))
    Have fun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D'apoi tu stii ca pt mine bucatareala e relaxare. Si la pranz copiilor le pica mai bine o ciorba plus inca ceva gatit (sau nu) si fuguta la somn. Pe caldurile de la amiaza nu prea merge sa stam la taverne. Oricum suntem 3 familii in gashca si gatim cu randul, care face ciorba o face la cazan, sa ajunga la toti.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...