FIINDCA

Se spune ca foamea e cel mai bun bucatar. Da' pasiunea e cel mai bun condiment......

marți, 27 martie 2012

Cutiuta de azi - 27.03.2012

Azi Boierul Vizigot a primit asa:

Sandvis din felii de franzela alba unse cu unt, felii de friptura rece de pui, felii de gogosar rosu, piper negru proaspat macinat.

In plus, o ciocolatica Milkinies si un pachetel de biscuiti Bel Vita Start.

Pentru antrenamentul de tenis, supliment 2 mere.


S-aveti o zi frumoasa, Boieri Dumneavoastra! 

4 comentarii:

  1. Ia sa vedem daca se vede, daca se vede, iti las un link sa vezi cum am avut rubrica de pachetele mai de mult, cu pozne si cu cutiute, daca nu merge, nu merge si gata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. De vazut se vede postarea da lincu nu ma prind care-i, asa ca da mai pe intelesu meu. Si am aflat si de unde a fost, setasem ultimu urlat al modei in materi de blogspot si anume sa ma lase sa raspund la comentarii....acuma nu ma intreba ce am facut de am dres, cert e ca se vad comentariile da nu se mai vede optiunea de reply...nu conteaza....deocamdata ramane asa. Bine ca se vede!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu bagasem link (daca e ceva in neregula sterge tu, ca nu imi fac reclama, doar ma stii). Uite modelele mele, alea cu cutiute compartimentate, se vede ce e in ele, facusem o rubrica de pachetele la un moment dat si pe un forum. Baga si tu poze la ele ca ies mereu misto.

    Daca deranjeaza link-ul dileste-l tu

    http://aphextwinz.wordpress.com/2009/02/27/mic-omagiu-omului-2008/

    tzuk

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e nici o pb cu lincu, abia daca poate fi considerat promovare, stai linistita.

    Cu pozele mai greu ca nu ma prea mobilizez dimineata si, oricum, baza pachetelului o constituie sandvisul care arata cam tot timpul la fel, orice bunatati minune ar avea in el. Dar poate incet-incet ma mobilizez si-n directia asta.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...